Mijn favorieten

Wat doen wij?

Dromen worden werkelijkheid voor hen die sterk genoeg zijn om erin te geloven.
                                                                                 
                                                                                                 Colin Wilson


MLW Exclusief
De makelaars en rentmeesters van MLW Exclusief richten zich op een bijzonder segment van de woningmarkt: het segment met woningen die door hun ligging, grootte, aankleding of bijzondere karakter exclusief genoemd mogen worden.
 
Waarom is dit segment bijzonder?
 
Unieke woningen
Hoewel geen enkele woning hetzelfde is, is in dit segment nog duidelijker sprake van unieke woningen. Natuurlijk omdat sprake is van een bijzondere ligging, grootte of aankleding van de woning. Maar ook omdat bijvoorbeeld sprake is van rijks- of gemeentelijke monumenten, landgoederen (al dan niet gerangschikt onder de Natuurschoonwet (NSW)), bijzondere elementen als tennisbanen, zwembaden, paardenvoorzieningen of erfpacht. Daarnaast gaat het vaak om objecten in het buitengebied waar sprake is van specifiek  op het buitengebied gerichte wet- en regelgeving.
 
Unieke verkopers
Verkopers in dit segment zijn, en vaak met reden, trots op hun bezit. Mede hierom is niet iedereen gecharmeerd van bijvoorbeeld het plaatsen van een “ bord  in de tuin”, maar bestaat vaak behoefte om langs andere wegen (informele relaties, netwerken) een geschikte opvolger als nieuwe eigenaar van hun bezit te vinden.
 
Unieke kopers
Zoekers in het exclusieve segment zijn op zoek naar iets unieks, iets waar er eigenlijk maar één van bestaat. Het in beeld brengen en vertalen van deze woonwensen is dan ook van doorslaggevend belang voor een succesvolle transactie. Een persoonlijke en gerichte benadering dat veel verder gaat dan
“de bezichtiging” past hierbij.
 

Bovenstaande aspecten maken dat bemiddeling in het exclusieve segment per definitie maatwerk is en steeds meer vraagt om een specifieke, gerichte en unieke marktbenadering en aan- of verkoopstrategie.
 
De makelaars en rentmeesters van MLW Exclusief zijn door hun jarenlange ervaring (sedert medio jaren zeventig) op het gebied van makelaardij in landelijk gelegen vastgoed bij uitstek geschikte partners bij bemiddeling van woningen en andere objecten in het exclusieve segment. Een nuchtere kijk en een “down to earth” benadering zijn voor ons hierbij maatgevend.
 
Ons motto:
U zorgt voor de dromen, wij vertalen deze naar de realiteit!